joi, 3 ianuarie 2013

Buna ziua dragele mele, va urez Un An Nou Fericit!

Datorita faptului ca au trecut mai mult de 10 zile de la finalizarea concursului si nu am primit un raspuns din partea castigatoarei premiului II, m-am gandit sa fac o noua extargere. Asadar noua castigatoare al premiului II este  Nadia Candrea ( cu numarul 14 din 22, deoarece am exclus castigatoarele primei extrageri).

Felicitari!

O zi buna tuturor!


5 comentarii:

  1. Un An Nou asa cum iti doresti! Si inspiratie maxima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte frumos Ana.Si eu iti doresc un an nou fericit!

      Ștergere
  2. iti lasasem mesaj din ziua in care ai afisat pe facebook dar vad ca nu te-ai uitat iti las mesajul aici sa vezi
    Conversation started 22 decembrie 2012
    19:30
    Mihaela Ghelase

    multumesc mult.....mi-ai inseninat ziua
    Adresa este : Ghelase Pantea Mihaela, Str Trandafirilor, Nr 12, Bl 12, Sc B, Ap 13, Suceava, cod 720069 si aveam trecut si nr de tel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela, imi pare foarte rau pentru situatia creata. La mine nu s-a vazut mesajul ca necitit, nu stiu din ce cauza. Eu asteptam sa fiu contacta prin e-mail. Setul i l-am trimis Nadiei, dar vreau sa te fac si pe tine fericita bineinteles si o sa realizez, cu mult drag, un alt set pentru tine. Din pacate aceasta saptamana nu pot lucra pe combinatia de culori ca cea din imagine,deoarece nu am culoarea negru, dar iti poti alege una din urmatoarele culori- Rosu, bleu sau verde. Mai bine ma contactezi direct prin E-mail ca sa nu mai existe neplaceri. Iti doresc o seara minunata.

      Ștergere